Snel een gerecht op tafel? Maak eens deze wraps met garnalen. Je kunt met een wrap veel variëren en je consumeert weinig koolhydraten. Wil je wat meer vitaminen in je wrap? Voeg dan wat sla en/of komkommer toe. Alvast eet smakelijk! Laat je weten hoe het gesmaakt heeft?
Welke wraps?
Je kunt de volkorenwraps uit de supermarkt nemen, maar je kunt ze ook gewoon bij Body&fit bestellen.
Ingrediënten
- 8 stuks volkoren wraps
- 500 gram grote garnalen (diepvries)
- 4 stuks lente-ui (in stukken gesneden)
- 2 stuks tomaten (in grove stukken gesneden)
- 70 gram tomatenpuree
- 1 theelepel tijm
- 1 stuk rode paprika
- 1 stuk gele paprika
- 2 stuks avocado's
- 4 stuks knoflooktenen
- naar smaak zwarte peper
- 1 stuk limoen
- een scheutje olijfolie
Zo maak je het
- Snijd de paprika’s, tomaten en avocado in grove stukken. De knoflook in schijfjes en de lente-ui in kleine stukjes.
- Verwarm een wokpan op hoog vuur met een scheutje olijfolie. Bak hierin de garnalen en voeg vervolgens de knoflook en de limoensap toe en breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Voeg nu de paprika, tomaten en tomatenpuree toe. Breng op smaak met wat tijm. Schep alles goed door elkaar. Laat een paar minuutjes bakken op middelhoog vuur.
- Beleg de wraps met het mengsel uit de pan, wat avocado en de stukjes lente-ui.
Tip van de chef
Wil je meer vitaminen in je garnalen wraps? Voeg dan wat stukjes komkommer en/of sla toe.
Voedingswaarde | per portie (4 totaal) |
Calorieën | 542 |
Eiwitten | 33 gram |
Koolhydraten | 57 gram |
Vetten | 22.5 gram |
Heb je dit eiwitrijke recept gemaakt?
Laat het ons weten via onze Instagram met @Eiwitrijkerecepten of #Eiwitrijkerecepten. We zijn benieuwd naar het resultaat!