Lekkere wraps met fetakaas en zalm. Snel en makkelijk klaar te maken, vol met vitaminen en over mee naar toe te nemen!
Koud zijn ze heerlijk, ook om mee te nemen voor onderweg!
Ingrediënten
- 6 stuks tortillawraps
- een pak gerookte zalm (ca 200 gram)
- 200 gram hüttenkäse
- 1 eetlepel naturel sladressing
- 2 stuks bleekselderij stengels
- 1 stuk gele paprika
- 1 stuk rode ui
- 250 gram fetakaas, in kleine stukjes gesneden
- 1 krop ijsbergsla
- 50 gram geraspte kaas
- een snufje zout, peper en kerrie
Extra
- Cocktailprikkers
Zo maak je het
- Snijd de rauwkost fijn en maak er met de magere sladressing, een snufje zout, peper en kerrie een salade van.
- Besmeer de wraps met hüttenkäse. Veerdeel de rauwkost hierover en bestrooi ze met de fetakaas en de geraspte kaas.
- Vervolgens als laatst een paar plakjes gerookte zalm over de wrap verdelen.
- Rol de wraps nu stevig op en snijd deze doormidden.
Voedingswaarde | per wrap (6 totaal) |
Calorieën | 391 |
Eiwitten | 28.3 gram |
Koolhydraten | 26.5 gram |
Vetten | 19 gram |
Heb je dit eiwitrijke recept gemaakt?
Laat het ons weten via onze Instagram met @Eiwitrijkerecepten of #Eiwitrijkerecepten. We zijn benieuwd naar het resultaat!