Wil je tonijnwraps maken? Deze Mexicaanse variant echt wat voor jou! Binnen mum van tijd heb je het op tafel staan. Zet de vulling samen met de sla en komkommer apart in bakjes en laat je gasten zelf de hoeveelheid bepalen.
Ingrediënten
- 1 pak tortillawraps
- 1 stuk komkommer, in schijfjes
- een zakje sla
Warme vulling
- 100 gram kidney bonen
- 100 gram zwarte bonen
- 3 blikjes tonijn, uitgelekt
- 2 eetlepels olijfolie
- 200 gram paprikamix
- 400 gram tomatenblokjes
- 4 tenen knoflook, fijngehakt
- 30 milliliter sriracha saus (2 el)
- 1 pakje chili seasoning mix
Extra benodigdheden
- kommetjes
- een braadpan
Zo maak je het
- Voeg de zwarte en kidney bonen in een kommetje en voeg de blikjes tonijn in het andere kommetje.
- Verwarm wat olijfolie in een braadpan. Voeg de paprikamix toe aan de braadpan en laat wat zachter worden in ongeveer 5 minuten, af en toe roeren. Voeg de gehakte knoflook en sriracha saus, zwarte -en kidney bonen en tonijn toe aan de pan en mix alles goed door elkaar. Laat 10 minuten pruttelen.
- Zet op tafel met de tortilla wraps, sla en schijfjes komkommer, zo kan iedereen zelf de hoeveelheid bepalen.
Voedingswaarde | per portie (4 totaal) |
Calorieën | 459 |
Eiwitten | 30,5 gram |
Koolhydraten | 67 gram |
Vetten | 13 gram |
Heb je dit eiwitrijke recept gemaakt?
Laat het ons weten via onze Instagram met @Eiwitrijkerecepten of #Eiwitrijkerecepten. We zijn benieuwd naar het resultaat!