Eiwitrijk tussendoortje

Tonijnwrap Mexicaans

Tonijnwrap Mexicaans

Wil je tonijnwraps maken? Deze Mexicaanse variant echt wat voor jou! Binnen mum van tijd heb je het op tafel staan. Zet de vulling samen met de sla en komkommer apart in bakjes en laat je gasten zelf de hoeveelheid bepalen.

Tonijnwrap Mexicaans

Manuel Tonijnwrap Mexicaans Tonijnwrap Mexicaans Print recept
Porties: 4 Voorbereidingstijd: Bereidingstijd:
Nutrition facts: Calorieën fat
Beoordeling: 5.0/5
( 1 keer gestemd )

Ingrediënten

  • 1 pak tortillawraps
  • 1 stuk komkommer, in schijfjes
  • een zakje sla
  • Warme vulling

  • 100 gram kidney bonen
  • 100 gram zwarte bonen
  • 3 blikjes tonijn, uitgelekt
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 200 gram paprikamix
  • 400 gram tomatenblokjes
  • 4 tenen knoflook, fijngehakt
  • 30 milliliter sriracha saus (2 el)
  • 1 pakje chili seasoning mix
  • Extra benodigdheden

  • kommetjes
  • een braadpan

Zo maak je het

  1. Voeg de zwarte en kidney bonen in een kommetje en voeg de blikjes tonijn in het andere kommetje.
  2. Verwarm wat olijfolie in een braadpan. Voeg de paprikamix toe aan de braadpan en laat wat zachter worden in ongeveer 5 minuten, af en toe roeren. Voeg de gehakte knoflook en sriracha saus, zwarte -en kidney bonen en tonijn toe aan de pan en mix alles goed door elkaar. Laat 10 minuten pruttelen.
  3. Zet op tafel met de tortilla wraps, sla en schijfjes komkommer, zo kan iedereen zelf de hoeveelheid bepalen.
Voedingswaarde per portie (4 totaal)
Calorieën459
Eiwitten30,5 gram
Koolhydraten67 gram
Vetten13 gram
Heb je dit eiwitrijke recept gemaakt? Laat het ons weten via onze Instagram met @Eiwitrijkerecepten of #Eiwitrijkerecepten. We zijn benieuwd naar het resultaat!

Gerelateerde eiwitrijke recepten

Eiwitrepen maken

Manuel

Garnalen koekjes

Manuel

Eiwitsmoothie zonder eiwitpoeder

Manuel

Courgetti met tempé en pindadressing

Manuel

Wat vind jij van dit recept?