Taco’s met gehakt, rookkaas en avocado! Lekker, budgetvriendelijk en snel klaar. Credits voor recept en foto naar @Nicolelegue
Ingrediënten
- 4 plakken rookkaas
- 150 gram gehakt
- ½ stuk gele paprika
- 1 teentje knoflook
- 20 gram passata rustica
- ½ stuk avocado
- 40 gram geraspte oude kaas
- een scheutje olijfolie
Zo maak je het
- Verwarm de oven voor op 200 graden. De rookkaas tussen twee bakpapiertjes in de oven voor ongeveer 15-20 minuten.
- Als de rookkaas bijna klaar is, bak ik de gehakt, knoflook en paprika al voor in een scheutje olijfolie. Vervolgens voeg ik de passata rustica toe en roer dit goed door. Dan strooi ik de geraspte kaas erover en laat dit er goed overheen smelten.
- Doe dan dan alles op een rookaas “cracker” en genieten maar!
Voedingswaarde | per portie (2 totaal) |
Calorieën | 462 |
Eiwitten | 28,5 gram |
Koolhydraten | 7,5 gram |
Vetten | 35,5 gram |
Heb je dit eiwitrijke recept gemaakt?
Laat het ons weten via onze Instagram met @Eiwitrijkerecepten of #Eiwitrijkerecepten. We zijn benieuwd naar het resultaat!