Rösti met citroenkabeljauw en salade maken? Het is eenvoudig en snel klaar en geschikt voor het hele gezin. Heb je een airfryer? Bak ze dan daarin. Mocht je geen airfryer hebben dan kun je ze ook in de oven doen.
Ingrediënten
- 100 gram komkommer
- 1 stengel bleekselderij
- scheutje vloeibare boter
- 125 gram kabeljauw
- 1 theelepel peterselie
- ½ eetlepel citroensap
- 1 theelepel zwarte peper
- 150 gram röstirondjes (diepvries)
- 1 theelepel olijfolie
Salade
- 200 gram rucola
- 50 gram cherrytomaten
- halve komkommer
- 50 gram hüttenkäse
- ½ theelepel peper
Zo maak je het
- Komkommer en 1 stengel bleekselderij in dunne repen snijden. Over de bodem van een met vloeibare boter ingesmeerde ovenschaal strooien.
- Leg 125 gram kabeljauw op de groentereepjes en bestrooi het met 1 theelepel peterselie en ½ eetlepel citroensap. Op smaak brengen met peper. Dek de schaal af met aluminiumfolie of een ovenbestendige deksel en bak de vis circa 25 minuten in de oven.
- Doe de röstirondjes in een airfryer of oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Maak ondertussen de salade van de rucola. cherrytomaten, komkommer, hüttenkäse. peper en zout.
Voedingswaarde | per portie (2 totaal) |
Calorieën | 354 |
Eiwitten | 23 gram |
Koolhydraten | 24 gram |
Vetten | 16.5 gram |
Heb je dit eiwitrijke recept gemaakt?
Laat het ons weten via onze Instagram met @Eiwitrijkerecepten of #Eiwitrijkerecepten. We zijn benieuwd naar het resultaat!