Simpel, maar lekker! Een eenvoudig recept dat binnen 25 minuten klaar kan zijn. Laat je weten hoe het gesmaakt heeft? Waarderen we enorm =)
Ingrediënten
- 300 gram rijst
- 400 gram kalkoen
- 300 gram doperwten (diepvries)
- 5 blaadjes koriander, fijngesneden
- 1 theelepel zwarte peper
- 1 theelepel witte peper
- 100 milliliter biologische kokosmelk light
- een half limoentje
- een scheutje olijfolie
Extra benodigdheden
- Een Rijstkoker
Zo maak je het
- Kook de rijst in een rijstkoker of in een pan volgens de verpakking.
- Snijd de kalkoenfilet in kleine stukjes en verhit een pan met olijfolie op middelhoog vuur.
- Knijp een half limoentje uit over de kalkoen.
- Bak de kalkoenstukjes bruin en voeg vervolgens de doperwtjes toe. Roer goed door.
- Voeg de koriander toe en bak even mee. Voeg 100 ml kokosmelk toe en roer goed door elkaar.
- Voeg de rijst bij de pan en roer weer goed. Breng op smaak met witte & zwarte peper en garneer met een takje koriander
Voedingswaarde | per portie (4 totaal) |
Calorieën | 308 |
Eiwitten | 32 gram |
Koolhydraten | 30,2 gram |
Vetten | 13,7 gram |
Heb je dit eiwitrijke recept gemaakt?
Laat het ons weten via onze Instagram met @Eiwitrijkerecepten of #Eiwitrijkerecepten. We zijn benieuwd naar het resultaat!