Dit heerlijke Quesadilla recept is makkelijk te maken en binnen 30 minuten klaar. Als je weinig tijd hebt & toch een lekker recept wilt maken, probeer dan dit recept!
Ingrediënten
- 300 gram gehakt
- 4 stuks wraps
- 2 stuks sjalotten, kleine stukken
- 2 stuks tomaten, in partjes
- 1 eetlepel taco kruiden
- 2 tenen knoflook
- 40 gram 20+ (Slankie) geraspte kaas
- 1 theelepel zwarte peper
- een snuf zout
Zo maak je het
- Verwarm een hapjespan op middelhoog vuur met een klein beetje olie. Bak hierin even de sjalotten en voeg vervolgens de fijngesneden knoflook erbij. Blijf goed roeren want je wilt niet dat je ui en knoflook te bruin worden. Voeg nu de in stukken gesneden tomaten erbij, weer goed roeren. Voeg ook de gehakt toe meng goed en bak tot deze gaar is. Voeg ondertussen de tacokruiden, peper en eventueel zout toe.
- Leg het gehakt opzij en was de pan (of pak een nieuwe). Mijn hapjespan is lekker ruim dus ik koos ervoor om hem even af te wassen zo gepiept.
- Verwarm een wrap in een pan op middel vuur en plaats aan 1 kant de kaas en de vulling. Vouw de wrap dubbel en bak aan beide kanten bruin. Snijd door de helft en serveer.
Voedingswaarde | per portie (2 totaal) |
Calorieën | 641 |
Eiwitten | 45,5 gram |
Koolhydraten | 45 gram |
Vetten | 32,5 gram |
Heb je dit eiwitrijke recept gemaakt?
Laat het ons weten via onze Instagram met @Eiwitrijkerecepten of #Eiwitrijkerecepten. We zijn benieuwd naar het resultaat!