Frisse pasta met gerookte zalm. Snel en makkelijk heb je dit eiwitrijke gerecht op tafel! Ook voor als je geen keukenprins of keukenprinses is dit voor jou een eitje.
Ingrediënten
- 50 gram pasta (fusilli)
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 theelepel azijn
- snufje kerriepoeder
- 1 theelepel koriander
- 1 theelepel peper
- 1 stuk tomaat in blokjes
- 1 stuk lente-ui
- 10 gram geroosterde pijnboompitjes
- 50 gram veldsla
- 100 gram gerookte zalm
Zo maak je het
- Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en spel deze af met koud water.
- Maak een dressing van olijfolie, azijn, kerriepoeder,koriander en peper naar smaak.
- Voeg hieraan toe tomaat, lente-ui, pijnboompitjes en de veldsla.
- Meng dit door elkaar. De dressing over de pasta doen en serveren met gerookte zalm.
Voedingswaarde | per portie (1 totaal) |
Calorieën | 625 |
Eiwitten | 30 gram |
Koolhydraten | 43 gram |
Vetten | 14 gram |
Heb je dit eiwitrijke recept gemaakt?
Laat het ons weten via onze Instagram met @Eiwitrijkerecepten of #Eiwitrijkerecepten. We zijn benieuwd naar het resultaat!