Dit mix van zoete aardappel, kip en spinazie bevat erg veel vitamine. Ook zou je de worst kunnen vervangen door kip, zeker een aanrader! Alvast eet smakelijk.
Ingrediënten
- 2 stuks middelgrote aardappels, geschild en gesneden
- 1 stuk appel, zonder klokhuis en in gesneden
- 2 eetlepels kokosolie
- ¼ theelepel kaneel
- 4 stuks runderchipolata's
- 100 gram spinazie
- 50 gram uien, gesneden
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel peper
Zo maak je het
- In een grote pan verhit je 1 eetlepel kokosolie op middelhoog vuur. Zodra de olie gesmolten is voeg je de zoete aardappel en appels toe. Voeg een snufje zeezout en ook de kaneel toe aan de pan. Bak de zoete aardappel en appels totdat ze zacht en doorbakken zijn.
- Tijdens het koken van de zoete aardappel, zet je een andere pan op het vuur met kokosolie. Voeg de worstjes toe in kleine stukjes plus de ui. Zodra de worstjes geheel doorgebakken zijn voeg je de spinazie toe. De spinazie krimpt in 1 ~ 2 minuten in.
- Zodra de spinazie gekookt is voeg je de zoete aardappel toe aan de pan en combineer je alles.
Voedingswaarde | per portie (2 totaal) |
Calorieën | 416 |
Eiwitten | 18.5 gram |
Koolhydraten | 39 gram |
Vetten | 20 gram |
Heb je dit eiwitrijke recept gemaakt?
Laat het ons weten via onze Instagram met @Eiwitrijkerecepten of #Eiwitrijkerecepten. We zijn benieuwd naar het resultaat!