Maak deze Lente-omelet – een snelle manier om aan je eiwitten te komen. Lekker als lunch als je thuiswerkt of vrij bent. Probeer het vandaag nog, want het is echt heerlijk! 😉
Ingrediënten
- 150 gram pittige gegaarde kipreepjes, gegrild (kant-en-klaar van de supermarkt)
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 stuks eieren
- 2 stuks lente-uien
- 50 gram champignons (in stukjes)
- 1 stuk tomaat
- 1 stuk rode ui (in stukjes)
Zo maak je het
- Warm de kokosolie op in een pan op een hoog vuur. Voeg de champignons, tomaat en uien toe, en laat alles 4 minuten koken. Zet ernaast een koekenpan aan op middelhoog vuur met een beetje olijfolie.
- Klop de eieren op en bak hier een mooie omelet (beide kanten goudbruin).
- Voeg als laatst de kip en de in stukjes gesneden lente-ui in de pan met de groenten toe. Roer even goed door.
- Serveer het ei met het vulsel en rol ze tot een “Lente-omelet”!
Voedingswaarde | per omelet (2 totaal) |
Calorieën | 254 |
Eiwitten | 25 gram |
Koolhydraten | 12.5 gram |
Vetten | 12.5 gram |
Heb je dit eiwitrijke recept gemaakt?
Laat het ons weten via onze Instagram met @Eiwitrijkerecepten of #Eiwitrijkerecepten. We zijn benieuwd naar het resultaat!