Eiwitrijk avondetenEiwitrijke lunch

Lente-omelet

Lente-omelet

Maak deze Lente-omelet – een snelle manier om aan je eiwitten te komen. Lekker als lunch als je thuiswerkt of vrij bent. Probeer het vandaag nog, want het is echt heerlijk! 😉

Lente-omelet

Manuel Lente-omelet Lente-omelet Print recept
Porties: 1 Voorbereidingstijd: Bereidingstijd:
Nutrition facts: Calorieën fat
Beoordeling: 5.0/5
( 2 keer gestemd )

Ingrediënten

  • 150 gram pittige gegaarde kipreepjes, gegrild (kant-en-klaar van de supermarkt)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 stuks eieren
  • 2 stuks lente-uien
  • 50 gram champignons (in stukjes)
  • 1 stuk tomaat
  • 1 stuk rode ui (in stukjes)

Zo maak je het

  1. Warm de kokosolie op in een pan op een hoog vuur. Voeg de champignons, tomaat en uien toe, en laat alles 4 minuten koken. Zet ernaast een koekenpan aan op middelhoog vuur met een beetje olijfolie.
  2. Klop de eieren op en bak hier een mooie omelet (beide kanten goudbruin).
  3. Voeg als laatst de kip en de in stukjes gesneden lente-ui in de pan met de groenten toe. Roer even goed door.
  4. Serveer het ei met het vulsel en rol ze tot een “Lente-omelet”!
Voedingswaarde per omelet (2 totaal)
Calorieën254
Eiwitten25 gram
Koolhydraten12.5 gram
Vetten12.5 gram
Heb je dit eiwitrijke recept gemaakt? Laat het ons weten via onze Instagram met @Eiwitrijkerecepten of #Eiwitrijkerecepten. We zijn benieuwd naar het resultaat!

Gerelateerde eiwitrijke recepten

Eiwitrijke maaltijdsalade met quinoa, courgette en tonijn

Manuel

Eiwitrijke spinazie pannenkoeken

Manuel

Eiwitbrood met kip, hüttenkäse en groente

Manuel

Eiwitrijke maaltijdsalade met kip, groenten en zilvervliesrijst

Manuel

Wat vind jij van dit recept?