Deze Haver-Choco Repen eiwitrepen neem je overal mee naar toe! Met deze repen heb jij altijd een eiwitrijk tussendoortje bij de hand.
Ingrediënten
- 90 gram havermeel
- 60 gram chocolade eiwitpoeder (2 maatscheppen)
- 30 gram lijnzaad
- 1 stuk dadel
- 1 grote eetlepel amandelpasta (of 100% pindakaas)
- 1 eetlepel agavesiroop
- 20 gram rozijnen
- 10 milliliter amandeldrink, ongezoet
- 10 gram bananenchips, fijngestampt
Topping
- 10 gram bananenchips, fijngestampt
Zo maak je het
- Pak er een kommetje of een keukenmachine bij. Prak of mix alle ingrediënten tot een geheel.
- Stamp de bananenchips apart fijn en voeg deze als laatste toe, bewaar ongeveer 10 gram voor de topping. Pak een stuk bakpapier erbij en plaats hier het mengsel op, verdeel in een rechthoek of vierkant, de hoogte moet ongeveer 1 cm zijn. Verdeel de resterende fijngestampte bananenchips over het vierkant / rechthoek.
- Plaats de eiwitrepen voor ongeveer 20-30 minuten in je vriezer. Snijd in mooie gelijkmatige stukken.
Voedingswaarde | per eiwitreep (8 totaal) |
Calorieën | 100 |
Eiwitten | 7,3 gram |
Koolhydraten | 7,3 gram |
Vetten | 3,8 gram |
Heb je dit eiwitrijke recept gemaakt?
Laat het ons weten via onze Instagram met @Eiwitrijkerecepten of #Eiwitrijkerecepten. We zijn benieuwd naar het resultaat!