Zonder veel te betalen aan gezonde eiwitrepen maak je ze nu helemaal zelf. Maar liefst 10,1 gram eiwit per reep. Laag in vet en suiker – een verantwoorde snack dus!
Ingrediënten
- 2 scheppen eiwitpoeder
- 150 gram havermout
- 25 gram pindakaas
- 1 stuk banaan
- 400 gram cottage cheese
- een klein scheutje vanille extract
Zo maak je het
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Voeg de havermout, isolaat perfection, pindakaas, cottage cheese, banaan en wat vanille extract toe aan de mengkom. Mix het geheel goed door elkaar met een handmixer. Schep het geheel op een bakplaat met bakpapier (of een vierkante schaal van 20×20 cm). Strijk het geheel vlak.
- Plaats de schaal in de oven voor ongeveer 25/30 minuten. Als het klaar is de oven uitzetten en het deurtje openen, laat binnenin de oven afkoelen. Snijd het vervolgens in 12 gelijke stukken.
Voedingswaarde | per portie (12 totaal) |
Calorieën | 115 |
Eiwitten | 10.1 gram |
Koolhydraten | 10.9 gram |
Vetten | 2.5 gram |
Heb je dit eiwitrijke recept gemaakt?
Laat het ons weten via onze Instagram met @Eiwitrijkerecepten of #Eiwitrijkerecepten. We zijn benieuwd naar het resultaat!