Heerlijk ovengerecht met gekruide aardappelen en gegrilde tartaar en sperziebonen. Dit recept bevat 25 gram eiwit per portie. Eetsmakelijk & vergeet geen reactie achter te laten onder het recept!
Ingrediënten
- 100 gram aardappelen (vastkokers)
- 1 eetlepel olie
- 1 theelepel zwarte peper
- 1 stuk geperst knoflookteentje
- 1 theelepel rozemarijn
- 1 theelepel tijm
- 350 gram sperziebonen
- 5 stuks cherry tomaatjes
- 4 stuks tartaartjes (2 pp)
Zo maak je het
- Oven voorverwarmen op 200 graden Celcius. Ondertussen de aardappelen schoonboenen. In de schil in schijfjes of blokjes of blokjes snijden en mengen met 1 eetlepel olie. De aardappels in een schaal bestrooien met peper.
- Geperst knoflookteentje, rozemarijn, en een theelepel tijm op een bakplaat leggen. Laat ze 25 minuten in de oven garen, na 10 minuten de aardappelen omscheppen.
- Sperziebonen circa 4 minuten wokken. Snijd de cherry tomaatjes door en wok deze 1 minuut mee.
- Tartaar 8 minuten grillen in de grillpan. Bestrooi met peper.
Voedingswaarde | per portie (1 totaal) |
Calorieën | 404 |
Eiwitten | 43.5 gram |
Koolhydraten | 16.5 gram |
Vetten | 17 gram |
Heb je dit eiwitrijke recept gemaakt?
Laat het ons weten via onze Instagram met @Eiwitrijkerecepten of #Eiwitrijkerecepten. We zijn benieuwd naar het resultaat!