Eiwitrijk avondeten

Gekruide ovenaardappelen met gegrilde tartaar en sperziebonen

Gekruide ovenaardappelen met gegrilde tartaar en sperziebonen

Heerlijk ovengerecht met gekruide aardappelen en gegrilde tartaar en sperziebonen. Dit recept bevat 25 gram eiwit per portie. Eetsmakelijk & vergeet geen reactie achter te laten onder het recept!

 

Ovenaardappelen met gegrilde tartaar

Manuel Gekruide ovenaardappelen met gegrilde tartaar en sperziebonen Gekruide ovenaardappelen met gegrilde tartaar en sperziebonen Print recept
Porties: 2 Voorbereidingstijd: Bereidingstijd:
Nutrition facts: Calorieën fat
Beoordeling: 5.0/5
( 2 keer gestemd )

Ingrediënten

  • 100 gram aardappelen (vastkokers)
  • 1 eetlepel olie
  • 1 theelepel zwarte peper
  • 1 stuk geperst knoflookteentje
  • 1 theelepel rozemarijn
  • 1 theelepel tijm
  • 350 gram sperziebonen
  • 5 stuks cherry tomaatjes
  • 4 stuks tartaartjes (2 pp)

Zo maak je het

  1. Oven voorverwarmen op 200 graden Celcius. Ondertussen de aardappelen schoonboenen. In de schil in schijfjes of blokjes of blokjes snijden en mengen met 1 eetlepel olie. De aardappels in een schaal bestrooien met peper.
  2. Geperst knoflookteentje, rozemarijn, en een theelepel tijm op een bakplaat leggen. Laat ze 25 minuten in de oven garen, na 10 minuten de aardappelen omscheppen.
  3. Sperziebonen circa 4 minuten wokken. Snijd de cherry tomaatjes door en wok deze 1 minuut mee.
  4. Tartaar 8 minuten grillen in de grillpan. Bestrooi met peper.
Voedingswaarde per portie (1 totaal)
Calorieën404
Eiwitten43.5 gram
Koolhydraten16.5 gram
Vetten17 gram
Heb je dit eiwitrijke recept gemaakt? Laat het ons weten via onze Instagram met @Eiwitrijkerecepten of #Eiwitrijkerecepten. We zijn benieuwd naar het resultaat!

Gerelateerde eiwitrijke recepten

Thaise biefstuksalade

Manuel

Eiwitrijke maaltijdsalade met quinoa, courgette en tonijn

Manuel

Varkensrolletjes ei-ham met een snelle salade

Manuel

Aziatische slawraps met gehakt

Manuel

Wat vind jij van dit recept?