Maak dit recept voor chocolade eiwitijs om lekker om af te koelen in de zomer en om eenvoudig je eiwitten binnen te krijgen. Bewaar het in een afgesloten bak in de vriezer en haal het tevoorschijn als je het nodig hebt!
Ingrediënten
- 2 stuks bananen
- 3 maatscheppen eiwitpoeder (chocolade)
- 125 gram Griekse yoghurt
- 1 theelepel cacao poeder
- 1 theelepel Stevia
- (optioneel) 40 gram pure cacao nibs
Zo maak je het
- Alle ingrediënten in een blender doen. Meng de ingrediënten door elkaar (niet al te lang!).
- Giet het mengsel in een bakje en sluit deze goed af. Leg het bakje in de vriezer en wacht minimaal 3 uur.
- Na het wachten is het tijd om te genieten!
Voedingswaarde | per portie (4 totaal) |
Calorieën | 169 |
Eiwitten | 19.3 gram |
Koolhydraten | 17 gram |
Vetten | 2.5 gram |
Heb je dit eiwitrijke recept gemaakt?
Laat het ons weten via onze Instagram met @Eiwitrijkerecepten of #Eiwitrijkerecepten. We zijn benieuwd naar het resultaat!